Valmista ruokaa täydellisesti sous vide -menetelmällä hiljaisen magneettisirkulaattorin avulla juuri oikeassa kypsennyslämpötilassa. Täydellinen ruoanvalmistustekniikka murealle ja mehevälle lihalle, kalalle ja vihanneksille. Sous vide -menetelmällä vakuumikypsennetty ruoka säilyttää kaikki ravintoaineet, kivennäisaineet ja aromit. Tuotetiedot: - Keittimeen mahtuu n. 2,5 kg lihaa. - Teline enintään 8 vakuumipakatulle annokselle - Hiljainen magneettisirkulaattori saa veden kiertämään juuri oikeassa kypsennyslämpötilassa - Helppo seurata kannen suuren ikkunan kautta - Ajastintoiminto jopa 72 tuntia - Säädettävä lämpötila 40-90 °C, porrastus 0,1 °C - Johdon pituus: 0,85 m - Tilavuus 8,5 l - Säädettävä lämpötila 40-90 °C