Enkelimaa

Enkelimaa ja enkeliterapia

Enkelimaa ja enkeliterapia

Enkeliterapia, jota kutsutaan myös enkelihoidoksi, on todella yksinkertainen, puhdas ja selkeä hoitomuoto. Se sisältää Pyhää Energiaa, joka virtaa hoitajan kautta hoidettavaan. Enkelihoitaja toimii tavallaan välittäjänä enkelien sekä hoidettavan välillä. Potilaana löydät oman henkisen polun elämällesi. Tämä hoitomuoto tunnetaan kaikissa kulttuureissa ja sitä voidaan kutsua eri nimillä, mutta heidän olemassaolonsa on kuitenkin itsestään selvyys. Lapsena monilla on suora yhteys enkeleihin, mutta kiireisen elämän myötä se unohtuu. Enkeliterapian tarkoituksena onkin, että tuo unohtunut taito palaa sinulle jälleen. Hoidon aikana opit jälleen tuntemaan oman suojelusenkelisi sekä kaikki muutkin enkelit. Tunnet heidän läsnäolonsa, olet tietoinen heistä sekä voit kommunikoida heidän kanssaan.

Enkelimaa on perehtynyt enkelihoitoon ja me kerromme siitä sinulle tarkemmin. Enkelihoito tai enkelimeditaatio, kuten sitä myös kutsutaan, on ainutlaatuinen kokemus. On hyvin yksilöllistä, miten koet ja löydät tämän yhteyden. Se muodostuu omien tarpeidesi pohjalta.

Enkelimeditaatio ja enkelten läheisyys

Me kaikki tiedämme, että enkelit ovat lähettiläitä. He tuovat valon ja rakkauden. Kun saat hyvän yhteyden enkeleihin, voit pitää heihin yhteyttä päivittäin ja he vastavuoroisesti auttavat sinua arkesi keskellä. Enkelihän tarkoittaa sanansaattajaa, tietynlaista välittäjää ja hän on henkiolento, joka toimii taivaallisena sanansaattajana.

Enkeleitä on siis olemassa ja juuri se tuo näkymätöntä voimaa, jota me voimme hyödyntää arjessamme. Meistä kuka tahansa voi kohdata enkelin, vaikka ei olisi koskaan heihin uskonutkaan. Heidän olemassaolonsa ei riipu siitä, uskotko heihin vai ei. Se, miten enkeli havaitaan, riippuu aina sinun omasta havaitsemistavastasi. Siitä, miten olet valmis oman enkelisi kohtaamaan.

Miten enkelin havaitsee?

Miten enkelin havaitsee?

Tapoja on tietenkin monia, mutta voit kuulla hänen äänensä tai jopa tuntea kosketuksen. Kosketus voi olla syleily tai nopea töytäisy. Voit lisäksi tuntea tuoksun, ilmavirran tai jonkinlaisen paineen. Monet meistä tuntevat enkelin kosketuksen tai läheisyyden siinä vaiheessa, kun olemme unessa. Se onkin ihan normaalia, koska silloin meitä eivät sido päivätajuntamme tiukahkot rajat.

Enkeli ei ole mikään meedio. Jos sinua puolestaan kiinnostaa, miten meedio toimii ja mitä tähän henkimaailmaan liittyy, voit lukea siitä tarkemmin siirtymällä oheisen linkin kautta tämän saitin toiselle sivulle. Me kerromme sinulle vielä, että jokaisella meistä on oma arkkienkelinsä. Enkelimeditaatio onkin hyvin luonteva tapaa pitää yhteyttä oman enkelisi kanssa. Tarvitset siihen vain aikaa eikä siihen sisälly mitään erillisiä sääntöjä.

Enkelimaa ja enkelimeditaatio

Omaan enkeliisi saat siis hyvin helposti yhteyden. Siihen ei liity mitään erityistä istuma-asentoa, hengitystekniikkaa tai mitään muutakaan. Voit itse valita, istutko tai makaatko, kunhan tunnet olosi mahdollisimman mukavaksi. Hengityksesi pitää olla rauhallinen ja olosi muutenkin levollinen. Voit kutsua enkeliäsi. Hyvin nopeasti tunnet enkelisi läheisyyden ja hän ympäröi sinut rakkaudellaan. Enkelimaa kertoo sinulle enkelimeditaatiosta, mutta myös siitä, mitä on energiahoito. Tämän kattavan paketin ansiosta voit tutustua moniin erilaisiin energianlähteisiin.

Enkeliterapia tai -meditaatio voi kestää juuri niin kauan kuin sinusta parhaimmalta tuntuu. Meditaation aikana, tunnet enkelivalon kulkevan lävitsesi ja tunnet, että uudistut, rauhoitut, tulet eheämmäksi ja parannut. Enkelimeditaatiota ei koskaan saa lopettaa nopeasti, vaan voit avata silmäsi vähitellen, ja nauttia hiljaisuudesta. Ja yhä vieläkin tunnet oman enkelisi läheisyyden. Voit nousta ylös, kun olet siihen valmis, mutta tee se rauhallisesti. Voit myös juoda lasillisen vettä ja tunnet olevasi todella virkistynyt.