Miten meedio toimii

Mikä meedio on ja miten meedio toimii?

Mikä meedio on ja miten meedio toimii?

Latinankielinen sana medium kuvaa sanaa meedio ja se kertoo aika suoraan, mikä meedio on. Se tarkoittaa keskellä olevaa. Meedio on kahden erilaisen ulottuvuuden välillä. Sen mikä on tällä puolella ja vastaavasti toinen on henkimaailma. Tärkeintä on, että meedio kykenee virittymään oikealle taajuudelle, jolloin kommunikointi henkien kanssa on mahdollista. Saamalla yhteyden tuonpuoleiseen, voi hyvin tuoda lohtua tämän puoleisessa maailmassa elävälle. Ja voikin melkein sanoa, että kuolemaa ei ole vaan elämä muuttaa muotoaan. Henkimaailmassa elävä on kuitenkin se sama sielu, joka on ennen elänyt meidän keskuudessamme. Toinen asia, josta saamme paljon voimaa arkeen, on voimaeläin. Miten sitten tapahtuu voimaeläimen löytäminen? Kerromme siitä tarkemmin vähän myöhemmin, mutta yleensä eläin valitsee sinut.

Miten meedio toimii, että henkimaailman aistiminen onnistuu täydellisesti? Meillä kaikilla on tämä kyky, mutta toisilla herkkyys siihen on huomattavasti voimakkaampaa. Eivätkä kaikki meistä edes kerro sitä, että tällainen kyky löytyy.

Henkimaailman aistiminen voi toisinaan pelottaa

Jotkut numerot paljastavat, että henki tai henkiä on läsnä. Sen huomaa siitä, että saatat törmätä samaan numerosarjaan usein. Katsot esimerkiksi kelloa aina tiettyyn aikaan. Monena yönä peräkkäin heräät klo 3:33, siihen on silloin tarkoituksensa. Eikä aina edes tarvitse olla yö, se voi tapahtua päivälläkin.

Entäpä oudot tuoksut? Tunnet joskus häivähdyksen jotain tuoksua, parfyymiä, mutta et itse käytä sitä. Tämä voi myös tarkoittaa sitä, että kotonasi majailee henki, tuoksu voi olla muutakin kuin parfyymiä, se voi olla jonkin lapsuudesta tuttu ruoantuoksu. Jotain, mitä isoäitisi aikanaan mielellään kokkaili. Lämpötilan nopea muuttuminen kotona voi myös kertoa, että henki voi olla juuri silloin läsnä.

Henkimaailman aistimisen syyt

Henkimaailman aistimisen syyt

Henkilöillä, jotka ovat niin sanotusti henkisesti lahjakkaita, on voimakas kuudes aisti. Tämän aistin avulla he näkevät, tuntevat, haistavat ja kuulevat asioita, joihin ihan tavallinen ihminen ei pysty. Esimerkiksi tällaisen herkemmän ihmisen on vaikea olla isossa ihmismassassa, jolloin ympärillä on huomattavan paljon toisista ihmisistä huokuvaa energiaa. Henkiset näkevät myös näkyjä joko nukkuessaan tai sitten jopa hereillä ollessa.

Saman luvun toistumisella on aina merkitystä kuten jo aiemmin mainittiin. Se voi olla jonkin läheisen kuolinaika tai sitten siihen liittyy jotakin muuta. Eikä asian aina tarvitse olla negatiivinen vaan siihen voi myös liittyä täysin positiivinen merkitys. Enkelimaa on selvitellyt näitä tuntemuksia ja yksi kuudennen aistin vaikutuksia on se, että joskus saattaa tulla tunne, että on lähdettävä tapaamaan jotakuta ihmistä kauemmaksikin. Ja henkilö onkin silloin avuntarpeessa.

Miten meedio toimii, tunnistaako hän sielujen energian?

Henkien aistimisessa tarvitaan tietynlaista energiaa kuudennen aistin lisäksi. Kaikilla sitä ei ole, jotkut eivät sitä tunnusta ja joillekin se on ihan luonnollista. Selvittäminen, miten meedio toimii, on vähän vaikea selittää, jos kysyjälle ei ole samanlaisia tuntemuksia. Liian usein henkimaailman asioista sanotaan, että se on huuhaata ja näiden meedioiden hyvää mielikuvitusta. Mutta saman asian äärellä ollaan, jos mietitään, mitä on energiahoito ja miten se vaikuttaa. Siinäkin on uskottava voimiin, jotka tulevat sisältäpäin.

Voimaeläimen löytäminen oli meillä jo esillä, palataanpa siihen nyt. Sen löytäminen ei ole aivan suoraviivaista eikä sitä voi pakottaa ilmentymään, yleensä käy niin, että voimaeläin valitsee sinut eikä toisinpäin. Voimaeläinajattelu tulee suoraan shamanismista. Sekin perustuu kulttuuriin, jossa shamaani on yhteydessä henkimaailmaan. Jokaisella eläimellä on oma ja yksilöllinen voimansa. Tiedät voimaeläimesi, jos olet jo lapsesta lähtien tuntenut vetoa johonkin eläimeen ja se on sinua viehättänyt jo pitkään. Mieti, onko sinulla tämän eläimen kanssa jatkuvasti kohtaamisia.