Puuvillapeitto - Kierrätettyä puuvillaa

Puuvillapeitto - Kierrätettyä puuvillaa
Brand: Manduka
Color: Thunder
55 EUR
Lisätietoja

Kierrätetystä puuvillasta valmistettu peitto

Mandukan puuvillapeitto on hieman suurempi kuin heidän villapeittonsa, joten tämä perulaisesta kierrätetystä puuvillasta valmistettu joogapeitto on sekä monikäyttöinen, että ihanan peittävä. Taittele, rullaa ja asettele miten vain tukemaan asentoasi - tiukasti kudottu ja kestävä kangas muokkautuu kuinka sinä haluat.

Peittoja käytetään usein palauttavaan, synnytystä edeltävään ja Iyengar-joogaan, ja ne sopivat hyvin bolsterin tilalle. Voit myös taitella peiton ja istua sen päällä meditoidessasi. Jotkut joogit asettavat peiton polviensa tai selkänsä alle savasanassa lisäämään mukavuutta, tai peittävät itsensä sillä lämmön takia.

Valmistettu Perussa.

Lisätiedot
  • Paino: 1.8kg
  • Mitat: 173cm x 208cm
  • Korkealaatuinen perulainen puuvillasekoite
  • Huolitellut reunat estävät purkautumista
Materiaali

52.5% kierrätetty puuvilla, 35% kierrätetty akryyli, 12.5% polyesteri

Hoito-ohjeet

Pese erikseen viileällä hellällä puuvillaohjelmalla. Poista koneesta viipymättä. Älä valkaise. Kuivaa narulla ja silitä lämpimällä jos tarpeen, tai kuivapese.

Vastuullisuus

Tämä perulainen puuvillahuopa on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetystä akryylista. Manduka käyttää kierrätettyjä, orgaanisia ja / tai kasvipohjaisia materiaaleja, koska ne ovat ystävällisempiä maapallolle ja sinulle. Valmistettu Perussa.