Manduka eQua joogapyyhe, Sand

Manduka eQua joogapyyhe, Sand
Brand: Manduka
Color: Sand
40 EUR
Lisätietoja

Manduka eQua joogapyyhe

Maailman monipuolisin ja suorituskykyisin joogapyyhe. Suunniteltu joogaa ajatellen, ja siitä on myös helppo tehdä ranta-, surffaus-, matka-, kuntosali- tai treenipyyhe. Pehmeä, mokkanahkainen mikrokuitukangas on erittäin imukykyinen, poikkeuksellisen kestävä ja uskomattoman nopeasti kuivuva, jotta saat hyvän pidon myös hikisimmissä harjoituksissa.

Toimii erinomaisesti kaikentyyppiseen joogaan, mukaan lukien hot, vinyasa ja power. Aseta pyyhe vain maton päälle tehostamaan joogaharjoitustasi. Studiosta rantaan, kevyt ja helppo pakata mukaan minne ikinä menetkin.

Värin irtoamisen estämiseksi suosittelemme pesemään eQua®-pyyhkeet kahdesti samankaltaisten värien kanssa ennen käyttöä. Tumman pyyhkeen käyttäminen vaalean maton kanssa voi johtaa värin siirtymiseen, ellei sitä ensin pestä.
Valmistettu Kiinassa.

Lisätietoja
  • 0.4kg; 183cm x 67cm
  • Tiiviisti kudotut kuidut tuottavat pehmeän, mokkanahkaisen tunteen
  • Suunniteltu keskiraskaalle tai voimakkaalle hikoilulle
  • Jaettu mikrokuituteknologia optimoi kosteuden imeytymisen
  • Poikkeuksellisen kestävä ja uskomattoman nopeasti kuivuva materiaali
  • Toimii erinomaisesti kaikentyyppisessä joogassa, mukaan lukien hot, vinyasa ja power
  • Studiosta rannalle tämä pyyhe on kevyt ja helppo pakata mukaan, minne ikinä menetkin
  • eQua®-mattopyyhe on monikäyttöinen ja se voidaan helposti muuntaa ranta-, surffaus-, matka-, kuntosali- tai treenipyyhkeeksi.
  • Kaikki väriaineet ovat vapaita AZO:sta, lyijystä ja raskasmetalleista
Käyttö & hoito

Käyttö: Aseta pyyhe maton päälle. Parantaaksesi kankaan liukastumisenesto-ominaisuuksia, suihkuta vedellä kosteaksi ennen jokaista käyttöä.

Pesu:  Manduka suosittelee, että samankaltaisia värejä sisältävät eQua®-pyyhkeet pestään kaksi kertaa ennen ensimmäistä käyttöä, jotta vältytään värin irtoamiselta. Konepesu kylmällä kylmällä samankaltaisten värien kanssa. Ripusta kuivumaan (suositellaan) tai kuivaa rumpukuivauksessa alhaisella asetuksella.

Vastuullisuus

eQua®-mikrokuitukangas on kierrätettävää synteettistä materiaalia, joka on suunniteltu suorituskykyä ja kestävyyttä varten. Tuote on ekotietoinen valinta, kun pyyhettä käytetään täysimittaisesti. Sen monipuolisuus poistaa tarpeen muille kuntopyyhkeille, jotka kuluvat nopeasti. Vaikka materiaali kestää lukemattomia käyttökertoja ja pesuja, se voidaan myös käyttää uudelleen monikäyttöisenä siivousliinana, jos sen elämä kuntoiluvälineenä päättyy. Väreissämme ei ole AZO-, lyijy- ja raskasmetallivärejä työntekijöidemme, asiakkaidemme ja ympäristömme suojelemiseksi. Pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä PET-materiaalista. Valmistettu Kiinassa.