Manduka Yogitoes Joogapyyhe, Grey

Manduka Yogitoes Joogapyyhe, Grey
Brand: Manduka
Color: Grey
60 EUR
Lisätietoja

Manduka's Yogitoes Joogapyyhe

Suosituin joogatreenipyyhe maailmassa!  yogitoes® estää lipsumisen matolla hikoilitpa miten paljon tahansa. Erittäin imukykyinen, kevyt ja nopeasti kuivuva.

yogitoes® pyyhkeessä on käytetty  Skidless® teknologiaa, jossa pienet silikoninystyrät tarttuvat mattoon ja pitävät sinut paikallaan. Sopii erityisesti hot joogaan tai muuhun paljon hikoilevaan aktiviteettiin. 

Kestävä pyyhe käytettäväksi missä vaan: rannalla, kuntosalilla, pilateksessa tai vaikkapa matkustaessa. Ekologinen pyyhe on valmistettu noin neljästä kierrätetystä muovipullosta.

Lisätietoja:
  • 0.48kg; 172cm x 61cm 
  • Sopii erityisesti hot joogaan: erittäin imukykyinen ja estää lipsumisen treenatessa
  • Pehmeä ja hygieeninen 
  • Tarttuu mattoon kiinni patentoidun Skidless teknologian avulla, joka hyödyntää silikoninystyröitä 
  • Sopii käytettäväksi niin rannalla, kuntosalilla, pilateksessa kuin matkustaessakin
  • valmistettu noin neljästä kierrätetystä muovipullosta.
  • Värjätty ilman kemikaaleja ja raskasmetalleja
Käyttö ja hoito:

Käyttö: Pese pyyhe ennen ensimmäistä käyttöä. Aseta pyyhe joogamaton päälle tai suoraan lattialle silikoninystyrät alaspäin. Pyyhettä voi kastella kevyesti pidon lisäämiseksi. Käytön jälkeen älä rullaa pyyhettä maton sisälle vaan kuivaa pyyhe erillään joogamatosta. 

Pesu: Pese kylmässä samanväristen vaatteiden kanssa. Tummista väreistä saattaa irrota väriä pesussa. Ripusta kuivumaan tai kuivaa rummussa matalassa lämpötilassa. Älä käytä valkaisuaineita, kuivausliinoja tai huuhteluainetta, sillä ne tekevät pyyhkeestä liukkaan. Pyyhkeestä saattaa irrota pieniä määriä väriä käytön aikana, joten suosittelemme huomioimaan tämän käytettäessä vaalean maton päällä tai vaaleiden vaatteiden kanssa.

Vastuulllisuus:

Kaikki yogitoes-pyyhkeet valmistetaan noin neljästä kierrätetystä muovipullosta. Kierrätetyn polyesterikuidun käyttäminen vähentää valmistuksen energiankulutusta noin 66%. Värikkäät kuviot värjätään ilman kemikaaleja, lyjyä tai muita raskasmetalleja, jotta työntekijämme, asiakkaamme ja maapallomme olisi turvassa. Pakkauksessa käytetään FSC sertifioitua kierrätettyä paperia. Mandukalle vastuullisuus ei ole vain sana vaan koko toiminnan inspiraation lähde.