Millaista on enkelin kohtaaminen

post thumb
Henkisyys
kirjoittanut Vivian/ 20 Mar 2022

Millaista on enkelin kohtaaminen

Enkelin kohtaaminen on asia, josta ei juuri puhuta toisille, mutta silti puolet suomalaista uskoo niiden olemassaoloon. Mikä siihen on syynä? Eikö sitä kehdata tunnustaa? Varsinkaan työpaikoilla aihe ei ole juurikaan esillä kahvipöytäkeskusteluissa. Julkisesti enkeleistä on kertonut ainakin Norjan prinsessa Märtha Louise, joka toisin sai melkoista kritiikkiä kirjansa ansiosta. Tästä huolimatta kirja on kiinnostanut, ainakin myyntilukujen mukaan. Hänellä enkelikoulunsa lienee myös yksi kuuluisimmista.

Enkelikoulut antavat hyvän mahdollisuuden oppia ymmärtämään aihetta paremmin ja kanavoimaan energiaa myös toisten avuksi. Kuinka konkreettista enkelin kohtaaminen on ja näkyykö enkeli juuri sellaisena valkoisena, siivekkäänä olentona kuin se aina kuvataan? Tuntemukset vaihtelevat henkilöittäin ja harvempi kokeen nähneensä enkeleitä. Moni myös myöntää, että mitä syvemmin on asian tuntenut, sitä enemmän haluaa aiheesta tietää ja oppia uutta.

ENKELIN KOHTAAMINEN ON TUNTEMUS

Harvempi kohtaa enkelin näkemällä vaan sitä voi kuvata mieluummin tuntemuksena. Käytännössä se tarkoittaa tunnetta, että jonkin voima on läsnä, se voi olla myös valoa tai tuoksu. Joillekin meistä tämä tunne on päivittäistä, josta seuraa hyvin rauhallinen ja turvallinen olotila. He, jotka ovat hyvin tietoisia enkeleistä, voivat käydä keskustelua lähes päivittäin ja toiset taas kohtaavat enkeleitä silloin, kun on jokin elämänmuutos menossa. Kyseessä voi olla myös suojelusenkeli, joka viestii eri tavoin.

Monesti stressaava elämäntilanne herkistää tilanteelle, että kohtaa ensimmäisen kerran oman enkelinsä. Tilanne voi aluksi tuntua jopa hieman pelottavalta, mutta silloin pitäisi olla avoin kokemukselle ja ottaa enkelin voima vastaan. Toisinaan enkeli voi myös tuoda jonkinlaisen viestin. Hyvin monet kokevat enkelien energian väreinä. Kaiken tämän kokemuksen jälkeen tulee myös itselle hyvä, rauhallinen sekä voimaantunut olo.

SAAKO ENKELIIN AINA YHTEYTTÄ?

Joskus oma henkilökohtainen tilanne on sellainen, että enkeliin ei saa millään tavalla yhteyttä. Oma mieli voi olla liian hermostunut edes vastaanottamaan enkelin voimaa. Tämä johtuu siitä, että kommunikointi tapahtuu matalammalla värähtelytasolla ja enkelit puolestaan ovat korkeavärähteisiä olentoja. Toisinaan ajatusmaailmaa voi häiritä jokin ulkopuolinen asia esimerkiksi kuinka pelaa kasino ilman rekisteröitymistä tai jokin muu vastaava. Tällaisessakin tilanteessa voi enkelin kohtaaminen tulla yllättäen, kunhan antaa itselleen siihen mahdollisuuden.

Kohtaaminen on helpompaa silloin, kun hyväksyy enkelit omaan elämäänsä. Ne eivät ole uskonnon asia vaan ne tulevat itseä ympäröivästä energiakentästä. Niitä ei tarvitse nähdä tai päästä koskettamaan vaan kaikkein helpointa on se, että niiden läsnäolon tuntee voimana ja siitä kokee saavansa hyvää energiaa tai rauhallisuutta selvitä omista haasteistaan. Enkeliterapia on ainutlaatuinen kokemus ja siitä on kerrottu Enkelimaa -sivulla.

ENKELIN KOHTAAMINEN ON UUDEN OPPIMISTA

Vaikka ensimmäinen kohtaaminen enkelin kanssa saattaa olla pelottava kokemus eikä siihen oikein osaa suhtautua oikein, on hyvä tällaiselle kokemukselle antaa tilaa. Myös itselleen pitää olla siinä mielessä armollinen, että miettii omaa kokemustaan sen pohjalta, mitä se itselle henkilökohtaisesti merkitsee. Kuten sanottu, siitä ei välttämättä voi keskustella kenenkään kanssa kovin luottamuksella, koska jotkut pitävät näitä kokemuksia kohdanneita jopa hiukan höperöinä. Asiaa on helpompi käsitellä sellaisen henkilön kanssa, jolla on samanlainen kokemus ja ymmärtää tunteen.

Aiheen markkinoiminen on hyvin hankalaa ja toisaalta turhaakin, sillä kohtaaminen on hyvin henkilökohtainen asia. Kun asian kanssa on sinut, kokee helpommin enkelin läsnäolon sekä sen, että apua voi pyytää jopa täysin arkisissa asioissa. Suhteellisen nopeasti myös oppii sen, että milloin on paras hetki ottaa omaan enkeliin yhteyttä. Silloin on tavallaan virittynyt juuri oikealle taajuudelle ja silloin myös saa enkeliltä vastauksen.