Miten kutsua enkeleitä

post thumb
Henkisyys
kirjoittanut Vivian/ 05 Nov 2021

Miten kutsua enkeleitä

Enkeliyhteyttä vahvistamalla voi kutsua enkeleitä luokseen, kun tarvitsee apua, lohtua tai tukea. Moni pohtiikin, miten kutsua enkeleitä. Enkeleiden kutsumiseen liittyy muutamia asioita, jotka tulee huomioida. Ensinnäkin, jotta enkelin voi ottaa vastaan, tulee ensin rauhoittua. Kannattaa etsiä rauhallinen tila ja rauhoittaa itsensä. Sen jälkeen voi lähettää pyynnön enkelille. Kannattaa jatkaa edelleen rauhallista olotilaa ja ottaa avoimesti vastaan viesti, jonka enkeli lähettää.

MITEN KUTSUA ENKELEITÄ – OIKEA VIESTINTÄTAPA

Enkeleiden kutsumisessa tärkeää on löytää oikea viestintätapa. Enkeli voi viestiä monella tavalla esimerkiksi erilaisten tuoksujen kautta tai tv-ohjelman tekstityksen avulla. Yhtä lailla enkelin viesti voi tulla radiosta tai lehdestä. Myös luontoa kannattaa tarkkailla, koska enkelin viesti voi löytyä sieltä. Tärkeintä on olla avoin ja tarkkailla omaa ympäristöä jatkuvasti.

Mikäli enkeliyhteys kiinnostaa, kannattaa tutustua enkelihoitoihin, joista kertoo esimerkiksi enkelimaa. Enkeleistä voi löytää apua elämän haastaviin tilanteisiin, lohtua huolien keskellä ja vastauksia itseä askarruttaviin kysymyksiin. Enkeleiden viestit ovat rakkaudellisia ja ne tarkoittavat hyvää. Sen vuoksi viestit kannattaa vastaanottaa avoimin mielin ja pohtia, mitä ne oman elämän kannalta tarkoittavat.

ENKELIT HALUAVAT AUTTAA

Enkelit haluavat auttaa. Ne ovat onnellisia, kun niiltä pyytää apua. Avun pyytäminen vaatii oman sielun avaamista ja sitä kannattaa aluksi harjoitella. Pian enkeliyhteys onnistuu helposti ja enkeleiden viestejä näkee kaikkialla. Tuolloin myös omasta olotilasta tulee levollisempi ja rauhallisempi. Kannattaa siis pyytää rohkeasti apua!