Henkimaailma voi tuoda lohtua ahdinkoon

post thumb
Henkisyys
kirjoittanut Vivian/ 14 Aug 2022

Henkimaailma voi tuoda lohtua ahdinkoon

Henkimaailma tuo monille lohtua erityisesti vaikeina ja ahdistavina hetkinä. Henkimaailmaan onkin hyvä tukeutua erityisesti silloin, kun tarvitset vahvistusta, turvaa tai tukea epävarmuuden keskellä. Yleisesti henkimaailmalla tarkoitetaan yliluonnollista maailmaa, usein esimerkiksi uskontoihin, totemismiin tai okkultismiin kuuluvia ei-fyysisiä todellisuuden tasoja. Yksi yleisimmistä henkimaailmana käytetyistä termeistä on spiritismi, jolla tarkoitetaan tasoa, jossa viestejä vastaanottaa meedio. Monissa kulttuureissa tämän tason on ajateltu olevan paikka, johon sielut siirtyvät kuoleman jälkeen.

HENKIMAAILMA OLEMASSA KAIKISSA KULTTUUREISSA

Ajatus henkimaailmasta on esiintynyt kaikissa kulttuureissa jossain muodoissa. Usein sieltä haetaan lohtua, tietoa tai varmistusta epävarmaan asiaan. Uskomukset henkimaailmasta vaihtelevat eri kulttuureissa ja uskonnoissa. Toiset ajattelevat, että meillä kaikilla on kyky ottaa yhteyttä henkimaailmaan, mutta usein vain herkemmät henkilöt kykenevät siihen, sillä heidän tuntemuksensa ovat voimakkaampia. Kun taas esimerkiksi okkultismi korostaa salaisten oppien avulla tavoiteltavaa tietoa.

Monet ajattelevat, että vain meedioilla on kyky olla yhteydessä henkimaailmaan. Se miten meedio toimii, on mielenkiintoista. Meediolla tarkoitetaan nimenomaan keskellä olevaa ja meedio asettuukin oikealle taajuudelle kommunikoimaan molempien puolien, tämän ja tuonpuoleisen kanssa. Meediot ovat henkilöitä, joilla on erityinen herkkyys kuunnella henkimaailman viestejä. Monet saavat itselleen lohtua meedion saamista viesteistä tuonpuoleisesta.

MYÖS HENKIMAAILMAN ASUKKAAT TUOVAT MONILLE TURVAA

Erilaisten uskomusten mukaan henkimaailmassa asuu erilaisia olentoja. Toiset uskovat esimerkiksi voimaeläimiin, suojelushenkiin, haltioihin, enkeleihin, demoneihin tai jumaliin. Omista uskomuksista riippuen, moni näistä henkiolennoista voi tuoda itselle turvaa tai voimaa. Esimerkiksi suojelushenget tai enkelit ovat yleensä sellaisia, joiden uskotaan turvaavan matkaa ja olevan läsnä aina tarvittaessa. Voimaeläinten näyttäytyminen puolestaan vahvistaa tiettyä voimaa itsessä, kuten kettu neuvokkuutta ja sudenkorento kykyä olla hetkessä.