Manduka Yogitoes+ Repreve Yoga joogapyyhe - Kierrätettyä polyesteria, Devotion Rainforest

Manduka Yogitoes+ Repreve Yoga joogapyyhe - Kierrätettyä polyesteria, Devotion Rainforest
Brand: Manduka
Color: Devotion Rainforest
68 EUR
Lisätietoja

Manduka Yogitoes+ Repreve joogapyyhe

Yogitoes+ on Mandukan tähän mennessä kestävin ja suorituskykyisin joogapyyhe. Se tarjoaa täydellisen tasapainon kestävyyden ja erinomaisen joogasuorituskyvyn välillä. Valmistettu Repreve®-suorituskyvykkäistä kuiduista, jotka eivät tingi joogastandardeistamme, kuten märkäpidosta, imukyvystä, venyvyydestä ja kestävyydestä. Jokainen yogitoes+-pyyhe on valmistettu 11 kierrätetystä muovipullosta, mikä osaltaan vähentää vuosittain pois heitettävien pullojen miljardeja määriä ja niiden tuhansia vuosia kestävää hajoamista.

Ihanteellinen kuumaan joogaan tai mihin tahansa hikiseen harjoitteluun ja tarpeeksi kestävä, jotta sen voi ottaa mukaan minne tahansa: rannalle, kuntosalille, pilatekseen tai matkoille.

Lisätietoja
  • 0.44kg; 180cm x 61cm
  • 50 % imukykyisempi kuin kilpailijat - parantaa pitoa hikisenä
  • Joogapyyhe patentoidulla Skidless Technology -teknologialla, jossa käytetään 100 % silikoninuppeja
  • Soveltuu erinomaisesti joogamattojen päälle
  • Käytä rannalla, kuntosalilla, pilateksessa tai matkoilla
  • Valmistettu Etelä-Koreassa
Materiaali
  • Valmistettu Repreve®-kuitujen ja kierrätetyn polyesterin yhdistelmästä, joka sisältää yhteensä 11 kierrätettyä vesipulloa
  • 83 % kierrätettyä polyesteriä (44 % Repreve® ja 39 % kierrätettyä polyesteriä); 17 % nailonia
Käyttö & hoito-ohje

Käyttö: Pese erikseen ennen käyttöä. Aseta yogitoes®-pyyhe joogamattosi päälle tai suoraan lattialle, pistepuoli alaspäin. Jotkut harjoittajat aloittavat kuivalla yogitoes®-pyyhkeellä, kun taas toiset haluavat kostuttaa hieman käsien ja jalkojen alla olevat alueet ennen aloitusta. Kun olet valmis, vältä kostean yogitoes®-pyyhkeen rullaamista maton kanssa.

Pesu: Konepesu kylmänä samankaltaisilla väreillä. Syvemmät värit saattavat vaatia useita erillisiä pesukertoja ylimääräisen väriaineen poistamiseksi. Kuivaa rumpukuivausrummussa matalalla tai ripusta kuivumaan. Älä valkaise. Älä käytä kuivausliinoja, huuhteluaineita tai pesuaineita, joissa on huuhteluainetta, sillä ne tekevät yogitoes®-kuosin pinnasta liukkaan. Koska väriaineen irtoaminen voi jatkua ensimmäisten erillisten pesujen jälkeen, ole varovainen, kun harjoittelet vaaleilla matoilla tai vaaleissa vaatteissa.

Vastuullisuus
  • Valmistettu Repreve®-kuitujen ja kierrätetyn polyesterin yhdistelmästä
  • Yhteensä 83 % (11 pulloa). 83 % kierrätettyä polyesteriä (44 % Repreve® ja 39 % kierrätettyä polyesteriä); 17 % nailonia. 100 % silikoninupit